Info

4 nov. - Empowering Personalized medicine and Health research 2015

In de Flint, Amersfoort, komt het neusje van de zalm bijeen van samenwerkende spelers in het biomedische veld. Dit congres focust zich op verbinding. CTMM TraIT is erbij.
Wanneer 04-11-2015
Waar Amersfoort
Voeg agenda item toe aan kalender vcal icon vCal
vcal icon iCal

Conferenties over Personalized (precision) Medicine zijn tot op heden altijd georganiseerd vanuit één discipline (informatici, genetici, farmacie, biomedisch onderzoekers, klinisch onderzoekers, medisch specialisten) en onafhankelijk van elkaar. De scope was vaak ééndimensionaal terwijl de ontwikkeling van personalized medicine juist om verbinding van al deze disciplines van onderzoek tot kliniek vraagt. Dit congres focust zich op deze verbinding middels het bij elkaar brengen van partijen om nut en noodzaak van een gezamenlijke infrastructuur te agenderen, bespreken en verder te brengen.

Doelgroep
Alle partijen betrokken bij onderzoek en ontwikkeling van personalized medicini; klinische onderzoekers, biomedische onderzoekers, bioinformatici, pharmacogenetici, biomedische- en ICT-bedrijven, beleidsmakers.

Het programma van 4 november wordt mede ondersteund door het Diabetesfonds, de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding, het Reumafonds, de Maag Lever Darmstichting.

Meer informatie en aanmelden: www.nlhealthresearch.nl