Info

Jan Raaijmakers boegbeeld topsector Life Sciences & Health

Op 4 februari heeft het Ministerie van Economische Zaken bekend gemaakt dat Jan Raaijmakers (vice-voorzitter Raad van Toezicht CTMM) het nieuwe boegbeeld is voor de topsector Life Sciences en Health. Hij is door Minister Kamp van Economische Zaken benoemd en start op 5 maart 2015 met zijn nieuwe functie.

Het Ministerie zegt in een publicatie het volgende over de benoeming: “Met zijn ervaring binnen zowel de wetenschap als in het bedrijfsleven en zijn aandacht voor publiek private samenwerking, is Jan Raaijmakers de aangewezen persoon om innovatie binnen Life Sciences en Health een extra impuls te geven. De hoogleraar heeft door zijn diverse loopbaan de kwaliteiten in huis om de samenwerking tussen de verschillende partijen in de topsector verder te versterken”. Jan Raaijmakers volgt Rob van Leen op, die de afgelopen drie jaar boegbeeld was.

Jan Raaijmakers blijft Vice Chairman van de Boards van CTMM en TI Pharma. Wij feliciteren hem van harte met zijn benoeming als boegbeeld van de topsector LSH.