Info

Programma's

Contents
Page Onderzoeksportfolio
De onderzoeksprojecten in het CTMM portfolio zijn in te delen in vier ziektegebieden. De projecten zijn tevens in een matrix gezet met de verschillende fases van het ziekteproces (cycle of care).
Page Technologie-platformen
Moleculaire geneeskunde wordt mogelijk gemaakt door en is volledig afhankelijk van de beschikbaarheid van technologieën, in het bijzonder van Moleculaire Diagnostiek en Moleculaire Beeldvorming.
Folder Infrastructuren
CTMM werkt actief aan het creëren van infrastructuren voor multidisciplinair translationeel onderzoek in de geneeskunde. Dat bevordert de samenwerking en de synergie tussen de verschillende partners zowel bínnen als tússen de CTMM consortia als daarbuiten. Het gaat om de volgende infrastructuren : Translationeel Onderzoek IT (CTMM TraIT project) - Medical Technology Assessment (MTA) - Intellectueel Eigendom (IP) - Dutch Imaging Hub - Europees Samenwerkingsverband EATRIS.
Project Onderwijs en Training Programma
CTMM heeft een opleidingsprogramma ontwikkeld om handvatten te bieden voor het uitvoeren van succesvol translationeel onderzoek. Dit programma is gedeeltelijk tot stand gekomen in samenwerking met andere Nederlands initiatieven in de Life Sciences & Health sector.